- 500 g pehmet lambaliha või loomaliha või sealiha
- 2 sl rasva
- 1 l vett
- 4 porgandit
- 1 kaalikas
- 1 juurseller
- 6 kartulit
- 1 sibul
- soola
Lõika pehme liha 40-50grammisteks kuubikuteks. Pruunista lihakuubikud hautamisnõus koos sibula ja selleriga.
Lisa vett, nii et liha oleks kaetud ja hauta.
Lõika porgandid, seller ja kaalikas kuubikuteks, pruunista kergelt rasvas. Kui liha on poolpehme, lisa pruunistatud porgandid ja kaalikad ning sool. Hauta kaane all.
Poolpehmetele aedviljadele lisa kartulikuubikud, mis on eelnevalt kergelt üle pruunistatud. Hauta, kuni kõik toiduained on pehmed.
Lauale andmisel puista peale maitserohelist.
Retsept on võetud Nami-Nami retseptikogust
Lisa vett, nii et liha oleks kaetud ja hauta.
Lõika porgandid, seller ja kaalikas kuubikuteks, pruunista kergelt rasvas. Kui liha on poolpehme, lisa pruunistatud porgandid ja kaalikad ning sool. Hauta kaane all.
Poolpehmetele aedviljadele lisa kartulikuubikud, mis on eelnevalt kergelt üle pruunistatud. Hauta, kuni kõik toiduained on pehmed.
Lauale andmisel puista peale maitserohelist.
Retsept on võetud Nami-Nami retseptikogust
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar